09:49:5108 Mayıs, 2024
Ä°stanbul 20 Hafif yağmur
13 Aralık 2020 05:10

Cansu Yıldıran:: "140journos 'ta çalışan Çağdaş Erdoğan tecavüzcüdür"

Son dönemde kadınların yaşadıkları taciz ve tecavüzleri paylaştıkları #metoo akımına Türkiye'den de kadınlar itirafları ile katılıyor. "140journos 'ta çalışan Çağdaş Erdoğan 'ın sevgilisi Cansu Yıldıran, Çağdaş Erdoğan'ın tecavüz ettiğini paylaşt

Cansu Yıldıran:: "140journos 'ta çalışan Çağdaş Erdoğan tecavüzcüdür"

AP, AFP, Getty İmages gibi uluslararası haber ajansları ile New York Times, The Guardian, Wall Street Journal, Washington Post, Newsweek, Politico, Bloomberg, BBC ve BBC Türkçe ve Buzzfeed ile Türkiye’den 140journos ile de Şubat 2017’den beri fotoğraf ve video prodüksiyonu alanlarında çalışmakta olan fotomuhabir Çağdaş Erdoğan, 2 Eylül 2017'de  Kalamış Parkı civarında MİT sosyal tesislerinin fotoğraflarını çektiği iddiasıyla Kadıköy’de gözaltına alınmış, 1 “PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak” ve “Terör örgütü propagandası yapmak” suçlamasıyla tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilmişti. Mahkeme, Erdoğan'ın örgüt üyeliğinden beraatine ve zincirleme şekilde örgüt propagandası yapmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası almasına hükmetti. Mahkeme ayrıca tutuklulukta geçen sürenin cezadan düşülmesine ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Tahliye edildi.


PKK terör örgütü propagandası yapmaktan 1 yıl 8 ay hapis cezası alan 140 Journes fotoğrafçıcı Çağdaş Erdoğan'ın kız arkadaşı, Çağdaş Erdoğan'ın kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. 

Cansu Yıldıran'ın arkadaşı tecavüz iddialarının gerçek olduğunu paylaştı.

Cansu Yıldıran'ın arkadaşı tecavüz iddialarının gerçek olduğunu paylaştı.

Çağdaş Erdoğan "tecavüz" suçlamalarına cevap verdi.

Sevgilisinin tecavüz iddiasına Çağdaş Erdoğan video ile cevap verdi. Eski günlerini paylaştı