03:54:0918 Nisan, 2024
Ä°stanbul 16 Hafif yağmur
19 Eylül 2021 04:28

Hamza Dağ AK Parti'nin masasındaki son anket sonuçlarını açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın oy oranına ilişkin yaptırdıkları anket sonuçlarını paylaştı. Dağ, "Şu anda AK Parti'nin oy oranı 40-41 civarında. Cumhur İttifakı yüzde 50'nin üzerinde" dedi.

Hamza Dağ AK Parti'nin masasındaki son anket sonuçlarını açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kanal 7'de aynı zamanda Yeni Şafak yazarı olan Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında soruları yanıtladı.

AK Parti'nin masasındaki son anket sonuçlarına ilişkin bilgileri paylaşan Dağ, oy oranlarının bahsedildiği gibi bir düşüş içinde olmadığını söyledi.

MANİPÜLASYON YAPIYORLAR

"AK Parti eski desteğini kaybetti mi? Oylarınızda bir gerileme olduğunu gözlemliyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Dağ, "AR-GE Başkanlığım döneminde hiç duymadığım anket firmaları son bir senedir peydahlandı. Manipülasyon yapıyorlar. Biz sonuç olarak bunların araştırmasını yapıyor ve görüyoruz" dedi.

AK PARTİ YÜZDE 42

Haber 7'nin haberine göre Dağ, AK Parti'nin masasındaki son anket sonuçlarını şu sözlerle aktardı: Biz 2018'de yüzde 42 almıştık. Cumhurbaşkanımız yüzde 53 almıştı. Biz bunun 40, 41, 42 civarında gittiğini görüyoruz.

CUMHUR İTTİFAKI YÜZDE 50

Zaman zaman gerileme oldu, ilerleme oldu. Bunların sebebini de biliyoruz. En fazla 3-4 puan gerileme oldu. 38'in altına hiç inmedi. Şu anda 40, 41 civarında. Cumhur İttifakı şu anda 50'nin üzerinde. Hedefimiz 2018 seçimlerinden daha fazla oyla ipi göğüslemek.